Înregistrați-vă
vendigo.ro
  • Suport Incarcator Telefon Wireless auto : Culoare - argintiu - foto 1 - id-p90214211
  • Suport Incarcator Telefon Wireless auto : Culoare - argintiu - foto 2 - id-p90214211
  • Suport Incarcator Telefon Wireless auto : Culoare - argintiu - foto 3 - id-p90214211
  • Suport Incarcator Telefon Wireless auto : Culoare - argintiu - foto 4 - id-p90214211
Suport Incarcator Telefon Wireless auto : Culoare - argintiu - foto 1 - id-p90214211
Caracteristici și descriere

Încărcare fără fir inteligentă certificată Qi: încărcătorul va identifica în mod inteligent dispozitivul de încărcare rapidă fără fir și va regla inteligent puterea la 5 W, 7,5 W sau 10 W. Încărcare rapidă 10 W (max). Suportă încărcare rapidă de 9 V / 1,67 A și încărcare standard de 5 V / 2 A.

Deschidere automată și cleme de reținere. Operare cu o singură mână. Senzorul inteligent va deschide cele două clipuri și va închide automat și va apuca telefonul; Pentru a elibera telefonul, atingeți partea din spate a carcasei la punctul de detectare și clipurile se vor deschide automat.

Compatibilitate: funcționează cu majoritatea smartphone-urilor, cu excepția carcaselor mari sau groase. Încărcare fără fir numai pentru dispozitive compatibile cu Qi și cu încărcare rapidă. Potrivit pentru majoritatea huselor de telefon cu o grosime mai mică de 0,3 inchi. Vă rugăm să nu cumpărați dacă aveți o carcasă groasă.

Include un suport de aerisire. Cu suportul inclus, puteți instala în siguranță acest încărcător pe aproape orice grătar de ventilație din vehiculul dumneavoastră. Asamblare fără probleme care este gestionată în câteva secunde, fără a fi nevoie de unelte.

Există un ecran de protecție în partea din față a încărcătorului, care îl va face să pară zgâriat sau folosit. Vă rugăm să îndepărtați filmul înainte de utilizare. Vă rugăm să nu cumpărați dacă aveți o carcasă groasă. Nu se preteaza pentru o carcasă groasă.

A fost online: 15.04
Ratingul nu este format
Antreprenor
Recenzii despre vânzător
Nu există încă recenzii despre acest vânzător.
De la acest vânzător se cumpără împreună

Suport Incarcator Telefon Wireless auto : Culoare - argintiu

Cod: SPT-QI-ARGINTIU
În stoc
57.53 lei
Comanda acestui produs — de la 1 buc.
Antreprenor