Înregistrați-vă
vendigo.ro
Cine suntem și ce facem
Vendigo.ro — piață românească în dezvoltare. Aici puteți găsi și cumpăra totul: de la butoane și mașini de tuns iarbă până la servicii de reparații.
Pentru cumpărători, acesta este o gamă largă de produse la un preț competitiv, cu filtre convenabile pentru căutare rapidă și recenzii sincere de la alți cumpărători.
De asemenea Vendigo — este o platformă pentru antreprenorii care caută cum să creeze un magazin online și să lanseze rapid o afacere online.Pentru ei, am dezvoltat constructor de site-uri web, cu ajutorul căruia puteți crea rapid un site web cu un coș de cumpărături pentru mii de produse.
Antreprenorii de pe Vendigo au 2 canale de vânzare: catalogul marketplace și propriul lor site pe platforma Vendigo.
Creați-vă afacerea împreună cu noi!
poza fondatorului companiei
Maria Dyachenko
Cum am început
22 aprilie 2008 Compania EVO a creat piața Prom.ua în Ucraina, Satu.kz în Kazahstan. Din 15 iulie 2023 operăm în România. Scopul nostru principal — este să ajutăm antreprenorii să vândă online ușor și ieftin.
Vendigo.ro — face parte din familia de piețe ale IT-companiei EVO. Creăm și dezvoltăm marketplace-uri pentru servicii de cumpărături și comenzi online - Prom.ua, Satu.kz, Bigl.ua, Kabanchik.ua, Shafa.ua. Am creat un serviciu de soluții digitale pentru afaceri Vchasno.ua. Dezvoltăm fintech și logistică.
Astăzi Vendigo este condusă de - Maria Dyachenko
Misiunea și viziunea noastră, în ce credem
Misiunea noastră — este să creăm oportunități antreprenoriale, iar viziunea noastră — este să creăm comerțul viitorului. Lucrăm la proiecte care vor afecta dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii, precum și a pieței de comerț electronic în general.
Peste 70 de mii de antreprenori vând pe site-urile noastre din diferite țări. Peste 200 de mii de antreprenori folosesc serviciile noastre digitale. În fiecare zi, milioane de clienți fac peste 150 de mii de achiziții pe piețele noastre.