Înregistrați-vă
vendigo.ro

Despre noi

VendiGo.rocel mai mare marketplace din România Aici găsești orice: de la un televizor mare și adidași mișto până la un foarfece de gradină profesional. Aici vânzătorii pot vinde ușor și convenabil, iar cumpărătorii pot cumpăra produse și comanda servicii.

VendiGo.ro — face parte din familia de marketplace-urile companiei companiei IT EVO. Noi creăm și dezvoltăm marketplace-uri pentru servicii de cumpărături și comenzi online - Prom.ua, Satu.kz, Shop.brave.ua, Bigl.ua, Kabanchik.ua, Shafa.ua, etc. Am creat serviciul de soluții digitale pentru afaceri Vchasno.ua. Dezvoltăm fintech și logistica.

Misiunea EVO - crearea oportunităților pentru dezvoltarea antreprenoriatului. Mai mult de 50.000 de antreprenori din diferite țări vând pe platformele noastre. Serviciile noastre digitale sunt utilizate de peste 200.000 de antreprenori. În fiecare zi, milioane de clienți fac peste 150.000 de cumpărături pe marketplace-urile noastre.

Pentru cumpărători

Pe VendiGo.ro este foarte ușor să-ți alegi orice produs la cel mai bun preț. Un catalog uriaș de produse și servicii, filtre convenabile pentru căutarea rapidă a produsului potrivit, prețuri rezonabile și recenziile altor cumpărători sunt la dispoziția voastră.

Pentru vânzători

VendiGo.ro oferă un start rapid în vânzarea online: înregistrați-vă, adăugați produsele și începeți gratuit să vindeți gratuit chiar astăzi. Plasarea pe VendiGo.ro — înseamnă acces la milioane de cumpărători de pe marketplace și posibilitatea de a crea cu ușurință propriul site personal cu ajutorul constructorului nostru de site-uri web. Am făcut totul atât de convenabil și clar încât nu aveți nevoie de ajutorul dezvoltatorilor.