Înregistrați-vă
vendigo.ro
Ser facial cu aur 24K și Acid hialuronic - foto 1 - id-p90166575
 • Ser facial cu aur 24K și Acid hialuronic - foto 1 - id-p90166575
 • Ser facial cu aur 24K și Acid hialuronic - foto 2 - id-p90166575
 • Ser facial cu aur 24K și Acid hialuronic - foto 3 - id-p90166575
Caracteristici și descriere

  Este un ser super hidratant și antirid cu concentratie mare de gel de acid hialuronic si aur 24k. Un ser facial pe bază de apă ce îți va catifela pielea datorita formulei îmbogățită cu particule de aur.

  Efectele de hidratare profundă acestui ser apar la doar câteva minute de la utilizare iar la folosirea îndelungată se observă estomparea liniilor fine și a imperfecțiunilor pielii. Mixul de ingrediente este ideal pentru îngrijirea feței și hidratarea acesteia fiind un produs ce se absoarbe repede în piele lasând-o puternic hidratată.

  Ajută la hidratarea tenului și estomparea ridurilor. Acidul hialuronic este unul din putinele ingrediente care reușesc să pătrundă adânc în derm și să mențină țesutul hidratat. După 25 de ani pielea noastră începe să își reducă producția de colagen și astfel are nevoie de ajutor exterior care să o mențină hidratată și tânără iar serul 24k exact asta face. O piele hidratată corespunzător va îmbătrâni mai târziu și va arăta mai sănătos.

  Se aplică dimineața și seara pe tenul curat și se masează până la absorbția completă. 3 picături sunt suficiente pentru a acoperi toată fața. Masajul este unul delicat cu mișcări circulare până când produsul a intrat complet în piele. Pentru că este un ser pe bază de apă îl poți folosi direct pe tenul uscat fără să aplici înainte o apă termală.

  Nu se recomandă folosirea acestui produs de către persoanele alergice la oricare dintre ingrediente.

   

  Apă, Aur 24K, acid hialuronic, vitamina C, extract de viță BIO INCI: Aqua (Apă), Glycerin (glicerină), Acrylates (acrilat), Copolymer, Benzyl alcohol (alcool benzilic), Vitis vinifera leaf extract (extract din frunză de viță de vie), Ascorbic acid, Sodium benzoate (benzoat de sodiu), Hyaluronate (hialuronat), Gold (aur), Potasium sorbate (sorbat de potasiu), Citric acid, Salicylic acid, Sorbic acid.


   

  A fost online: 16.07
  Momirov Cosmetics
  Ratingul nu este format
  Antreprenor
  Recenzii despre vânzător
  • TUDORIȚA Ț.
   12.07.2024
   Am făcut și eu comandă,nu am primit nimic. Comandă din data de 5-07-2024

  Ser facial cu aur 24K și Acid hialuronic

  Cod: 5943089200112
  În stoc
  99 lei
  Livrare
  • Pictograma de livrare
   Preluare
  • Pictograma de livrare
   Cargus (Gratuit cu condiția)
  Plata și garanții
  • Pictograma de plată
   Numerar
  • Pictograma de plată
   Plătiți cu cardul online