Înregistrați-vă
vendigo.ro
  • Memorie Flash USB pentru masina special conceputa pentru stocare muzica si videoclipuri capacitate 64 GB - foto 1 - id-p90166601
  • Memorie Flash USB pentru masina special conceputa pentru stocare muzica si videoclipuri capacitate 64 GB - foto 2 - id-p90166601
  • Memorie Flash USB pentru masina special conceputa pentru stocare muzica si videoclipuri capacitate 64 GB - foto 3 - id-p90166601
Memorie Flash USB pentru masina special conceputa pentru stocare muzica si videoclipuri capacitate 64 GB - foto 1 - id-p90166601
Caracteristici și descriere

- Capacitate de stocare mare: Aceasta memorie flash USB are o capacitate de stocare de 64GB, ceea ce iti permite sa pastrezi pana la 3000 de melodii si 520 de videoclipuri intr-un singur dispozitiv. Astfel, poti sa iei cu tine intreaga ta colectie muzicala si sa te bucuri de variatele tale videoclipuri chiar si in timpul calatoriilor in masina.

- Design compact si agatatoare pentru chei: Aceasta memorie flash USB are un design compact, perfect pentru a fi utilizata si transportata cu usurinta. De asemenea, include o agatatoare special conceputa pentru chei, astfel incat sa o poti avea mereu la indemana.

- Viteze rapide de citire si scriere: Cu o capacitate de citire de pana la 60MB/s si o capacitate de scriere de pana la 30MB/s, aceasta memorie flash USB permite transferul rapid al datelor. Astfel, poti transfera melodiile si videoclipurile preferate pe dispozitiv intr-un timp scurt si poti reda continutul cu o calitate excelenta.

- Compatibilitate extinsa: Memoria flash este compatibila cu majoritatea sistemele audio din masini, permitandu-ti sa redai muzica si videoclipuri in masina ta fara probleme. Indiferent de brandul sau modelul autoturismului tau, vei putea utiliza aceasta memorie flash USB cu usurinta.

- Durabilitate si siguranta a datelor: Aceasta memorie flash USB este construita cu materiale de calitate, care asigura rezistenta si protectie pentru datele tale. Astfel, poti fi linistit ca continutul tau multimedia va fi in siguranta pe acest dispozitiv.

Cu aceasta memorie flash USB compacta, cu agatatoare pentru chei, capacitati de citire si scriere ridicate si compatibilitate extinsa, vei avea la indemana intreaga ta colectie muzicala si videoclipuri in masina ta. Fii pregatit sa te bucuri de divertisment multimedia in timpul calatoriilor tale cu aceasta memorie flash USB special conceputa pentru stocarea si redarea melodiilor si videoclipurilor preferate.

A fost online: Demult
SC BUYOUT SRL
Ratingul nu este format
Antreprenor
Recenzii despre vânzător
Nu există încă recenzii despre acest vânzător.
De la acest vânzător se cumpără împreună

Memorie Flash USB pentru masina special conceputa pentru stocare muzica si videoclipuri capacitate 64 GB

Cod: 0755249582144
În stoc
149.99 lei
Antreprenor